Home | Constructief | Isolatie

Isoleren, slim en duurzaam

Isoleer je portefeuille

Een slecht geïsoleerde woning jaagt je energiefactuur de hoogte in. En is slecht voor het energieprestatiecertificaat (EPC) van de woning. Je dak laten isoleren is dus een investering die je terugverdient: je isoleert meteen ook je portefeuille.

Een niet of slecht geïsoleerd dak zorgt voor strafpunten bij een onderzoek van de woningkwaliteit. Vanaf 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, voldoen aan de dakisolatienorm. Daken die niet aan de norm voldoen, moeten geïsoleerd worden.

Ook afwerking mogelijk

Tijd om er werk van te maken! Constructief komt bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en biedt een correcte prijszetting. De isolatieploeg kan ook de afwerking (met gyproc of andere materialen) op zich nemen.

Volgens de norm

Constructief isoleert volgens de geldende normen: voldoende materiaaldikte, met dampscherm, en voegen en naden met muren en ramen tapen we af.

Heb je plannen om je dak of woning te laten isoleren?

Dak isoleren

Besparen, een aangenamer binnenklimaat en omdat het goed is voor het milieu. En er zijn nog argumenten om je dak te isoleren.

Zoldervloeren isoleren

Ook met zoldervloerisolatie bespaar je op je energiekosten. Je creëert ook meer comfort en beperkt geluidsoverlast van buiten.

Wanden isoleren

Een scheidingswand isoleren of isolatie aan de binnenzijde van een buitenmuur: het is vakwerk dat je veel kan opbrengen.