Constructief + Volmaakt = Bardot

De Bardot salon- en bijzettafel zijn een heel mooi voorbeeld van wat Constructief kan betekenen voor een ontwerper. Deze massief eiken tafelbladen werden geproduceerd op vraag van het Gentse designlabel Volmaakt, dat kunstenaars verbindt met maatwerkbedrijven.

Jielt Gregoire is een Gentse ontwerper die eigentijdse interieurs en meubelen ontwerpt. Hij kiest voor een subtiele en minimalistische aanpak.

Gregoire kwam met de hulp van het Gentse designlabel Volmaakt bij Constructief terecht. Volmaakt verbindt designers en maatwerkbedrijven en ontwikkelt sociaal-duurzame designproducten. Via de kracht van design wil Volmaakt meebouwen aan een inclusieve wereld. 

Bardot

Constructief nam de vraag van Volmaakt ter harte en slaagde erin om het ontwerp van Jielt Gregoire te produceren. Het gaat om een salontafel en een bijzettafel. 

Beide worden gekenmerkt door een rustige en eenvoudige vormgeving met een minimum aan onderdelen. Er is een gewichtsverdeling tussen de betonnen voet en het massief eiken tafelblad. 

Zowel salontafel als bijzettafel zijn vanaf januari 2021 te koop via www.volmaakt.be

Alle foto’s: Volmaakt – fotograaf: Aaron Lapeirre