Home | Constructief

Hout is ons vak

Jouw droomproject, onze opdracht

Droom je van een inbouwkast, een nieuwe keuken, unieke deuren of om het even wat in hout? Wil je werk maken van inrichting van je zolder, isolatie van je dak en woning en zo je stookkosten te verlagen?

Constructief is een schrijnwerkbedrijf uit Heule, deelgemeente van Kortrijk, dat je graag helpt je droomproject te realiseren of noodzakelijke werken uit te voeren.

 

Werk op maat en maatwerk

We zijn een maatwerkbedrijf, dat personen tewerkstelt die moeilijk of niet een reguliere job vinden. Dit betekent niet dat we geen kwaliteitsgarantie zouden bieden. Onze verantwoordelijken en begeleiders zijn stuk voor stuk geschoolde en ervaren vakmannen, die erop toezien dat het werk op maat van de noden van de klant uitgevoerd wordt.

 

Oplossing volgens jouw wensen en budget

Soms weet je exact welke kast, keuken, meubel, deur… je wilt of heb je een uitgewerkt ontwerp. Prima, dat schrijnwerk maken we exact zoals je het wilt.

Maar het kan ook dat je het niet zo goed weet. Dan werken onze specialisten een voorstel uit, op basis van de richting die je eraan geeft. Tot je overtuigd bent dat het beantwoordt aan wat je in gedachten had. In beide gevallen houden we rekening met je budgetwensen.

Topmachines voor een feilloze afwerking

In ons atelier in Heule draaien onze zaag- en afwerkingsmachines op volle toeren. De geur van het hout is alomtegenwoordig, veiligheid en netheid zijn voortdurend aan de orde van de dag.

We investeren in ons houtatelier en schrijnwerkerij, zodat we 100% professionele kwaliteit kunnen garanderen.

 

Sterke prijskwaliteitsverhouding

Onze sterkte is dat we kwalitatief maatwerk aanbieden tegen een betaalbare en marktconforme prijs. En we steeds rekening houden met jouw budget.

 

Uitstekende service na plaatsing

We steven perfectie na, maar niettemin kan het dat er letterlijk toch iets hapert. Hout ‘leeft’ en dat kan ervoor zorgen dat een lade, deur, kast… na een plaatsing toch niet zo vlot meer opent en dichtgaat. Contacteer ons zeker, dan doen we zo snel mogelijk de nodige aanpassingen.

Interieur

Tijd voor een nieuw interieur? Heb je al een ontwerp of doe je een beroep op onze specialist? 

 

Schrijnwerk

Wil je nieuwe ramen of deuren? Een carport, tuinhuis of andere houten constructie? 

Isolatie

Een slecht geïsoleerde woning jaagt je energiefactuur de hoogte in en is slecht voor je EPC. Isoleren verdien je terug.

Projecten

Benieuwd naar wat we bij andere klanten al realiseerden? Terecht, want het toont ons vakmanschap.

Jouw project in 5 stappen

  1. Aanvraag: je kan een projectaanvraag doen via dit formulier. Hoe meer informatie je meegeeft, hoe beter wij kunnen inschatten hoe we dit project best aanpakken.
  2. Bespreking ter plaatse: indien er concrete interesse is om met Constructief samen te werken, spreken we af voor gedetailleerde informatie, opmetingen…
  3. Ontwerp en offerte: in deze fase  werken we een ontwerp uit of bespreken we samen het bestaande ontwerp van bijvoorbeeld je interieurarchitect. Daavoor stellen we een gedetailleerde prijsofferte op. Het ontwerp kan worden bijgestuurd volgens jouw wensen.
  4. Uitvoering: bij definitieve goedkeuring van de offerte, gaan we over tot de realisatie van het project. Voorbereidingen gebeuren zoveel mogelijk in het atelier. We zien erop toe dat we de werfzone voldoende afschermen en ruimen na afloop altijd grondig op.
  5. Service na plaatsing: we staan tot je dienst in het geval er achteraf nog een aanpassing nodig is.