Meubelen > Keukens

Renovatie gelijkvloers rijhuis

Een smalle rijwoning voorzien van alle comfort zonder in te boeten op ruimte: een uitdaging waarvoor de eigenaars een architect onder de arm namen. Die tekende een soort ‘blok’ in de ruimte, die de keuken vormt, wat zorgt voor een open zicht. Constructief ging aan de slag op aanwijzen van de architect en bouwde zowel de (letterlijke) keukenblok alsook de kastenwand in de leefruimte.

Installeren van een nieuwe keuken

Voor het ontwerp en installatie van hun nieuwe keuken, werkten de eigenaars van deze woning samen met een architect en Constructief. Zij kozen voor een combinatie van multiplex berkhout voor de zichtbare gedeeltes van de kasten, en voor pRal werkbladen. De medewerkers van Constructief behandelden het berkhout met een sunblock om verkleuring tegen te gaan, waarover dan kleurloos vernist werd.

 

Keukens voor kinderopvang

Constructief bouwde de keukens voor de Kortrijkse kinderopvang die in 2018 opende boven het sociaal restaurant VORK. Dit project van OCMW Kortrijk bevindt zich in de vroegere gebouwen van tapijtenzaak Gheysens in de Doorniksestraat in Kortrijk.